Om Logistic Power Invest

Ingen tykke rapporter, men målbare resultater.

 

Logistic Power Invest adskiller sig fra den traditionelle Investor ved at fokusere på konkret, praktisk og operationel optimering af processerne.

Forankringen sikres gennem implementeringen.

Er således med hele vejen, helt indtil effektiviseringerne giver målbare resultater.

Læs mere om Erfaring herunder:

 

Vækst & øget indtjening

Salgsmodning

Due Diligence

Turnaround

Seminarer

Bestyrelser og Advisory Boards

Brancher & Industrier

Vind energi, bio energi, olie & gas, byggeri, reservedele, genvinding, industriventilation, fødevarer, tekstil industri, cementfremstilling, emballage industri, maritim industri, træ industri, metal industri, plastindustri og mange flere.

Kompetenceresumé:

Du finder et resumé af Kjeld Lunds kompetencer herunder:

Har en ingeniørmæssig baggrund, overbygget med en kommerciel Henley CBL, og solid CEO erfaring.

Er en international, strategisk og kommerciel profil, der brænder for at videreudvikle  virksomheder med unikke kompetencer og tekniske produkter. Taler flydende engelsk og tysk.

Har 9 års erfaring som CEO med fuld værdikæde og internationalt BtB salg.

Målet som CEO har altid været, at sikre vækst på top- og bundlinje via udvikling og implementering af nye strategiplaner, som har sikret yderligere vækst, forstærket konkurrenceevne og markante bundlinje resultater.

Har erfaring med strategisk arbejde indenfor hele værdikæden, og har brugt solide lederegenskaber til at guide og motivere ledere og medarbejdere.

Seneste erfaring er fra energi markedet, med produktion og salg af højpræcision produkter til store globale kunder som Siemens, Vestas, GE, Gamesa, Andritz, SPX med flere.

Har 9 års erfaring med salgsudvikling gennem vækststrategi og eksekvering, har herunder gennemført markedsanalyser, og startet succesfuldt salg på flere nye markeder, bl.a. gennem søster selskaber. Det har resulteret i omsætningsvækst på 250% til godt DKK 300 milillioner.

Har mange års erfaring med forbedring af konkurrenceevne gennem optimering af værdikædens processer, har herunder gennemført talrige succesfulde projekter og turnarounds. Har herunder 9 års erfaring med konsulentydelser, hvor honorar er baseret på første års resultatforbedring fra gennemførte projekter – f.eks. ledte et af disse projekter til en omkostningsbesparelse på DKK 27 millioner per år.

Det fulde CV findes her: CV Kjeld Lund

Kontakt Logistic Power

Tlf +45 51 60 64 57

kl@logistic-power.com


Erfaring

Postadresse/CVR

Logistic Power Invest ApS
Strandvejen 23
DK 6000 Kolding
CVR-nr. 41 07 57 32


Bank

Danske Bank
Reg. Nr. 4597
Kontonr. 1294 7496
IBAN: DK4630000012947496
BIC SWIFT: DABADKKK


Følg Logistic Power